Bekijk onze technologie >>

Verlies jij ook wel eens ongewild urine
wanneer je iets optilt, bij het sporten
of tijdens een lachbui?

Jasper (32 jaar)

Het begon allemaal zonder dat ik er erg in had. De eerste keren dat ik in mijn broek deed dacht ik dat het kwam door het te veel consumeren van pintjes de avond voordien. Nadien dacht ik dat het wel zou komen door het koude winterweer. Ik dacht dat het iets was wat alleen oudere mannen overkwam, en ik ben tenslotte toch niet oud. Maar het probleem bleef zich voordoen… ook wanneer ik niet op stap was geweest en het geen koud winterweer meer was had ik last. Negeren ging nog moeilijk en ik begon excuses te verzinnen om niet naar afspraken te moeten gaan. Ik ging niet meer met vrienden op café om een pintje te drinken, en vermeed het om de lift te nemen uit angst dat andere personen in de lift misschien iets zouden ruiken…
Door mijn probleem had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk gekregen en ik ontzegde mezelf vele sociale ontmoetingen. Stiekem gebruikte ik de inlegkruisjes van mijn vrouw, maar die konden niet echt veel absorberen. De relatie met mijn vrouw ging erop achteruit doordat ik ook steeds meer afstand begon te nemen van haar, en te beschaamd was om haar over mijn probleem te vertellen. Toen zij mij ervan verdacht een affaire te hebben met een ander besefte ik dat het zo niet verder kon en heb toen beslist mijn geheim aan haar op te biechten. Zij reageerde heel begripvol en vertelde me dat ze een vriendin had die Penosa gebruikte voor haar ongewenst urineverlies en daar heel tevreden over was. Het was een enorme opluchting toen ik het eindelijk aan mijn vrouw had verteld.
Zij heeft die week nog enkele boxer shorts van Penosa voor mij in huis gehaald. De Penosa boxer shorts voelen als gewoon ondergoed, en ik hoef nu niet meer stiekem de inlegkruisjes van mijn vrouw te gebruiken. Het lijkt wel alsof ik de lotto gewonnen heb, ik kan weer mezelf zijn en genieten van sociale contacten!

  • Amber (33 jaar)

    Het doet me deugd dat Penosa er rekening mee houdt dat ook jonge mensen incontinent kunnen zijn. Dat zie je aan hun modelletjes, ik hoef nu geen oma onderbroek meer te dragen.

Penosa is een product van D.G. Plastex B.V.

Ontwerp website One Two Design