Over incontinentie >>

1 op 4 vrouwen en 1 op 9 mannen

krijgt te maken met ongewenst urineverlies!

Penosa is er voor hem en haar, lees hier klantervaringen;

 • Raphael (67 jaar)

  Na het plassen heb ik altijd last van nadruppelen en voor ik Penosa leerde kennen had ik regelmatig natte plekken op mijn broeken. Ik weet dat dit een probleem is waar veel mannen last van hebben, maar toch voelde ik me hier zeer ongemakkelijk bij. Gelukkig heb ik via een collega de stijlvolle en onopvallende Penosa slips leren kennen. Eindelijk kan ik weer lichtgekleurde broeken dragen zonder een gevoel van angst voor mogelijke ongelukjes.

 • Inez (44 jaar)

  Ik ben zo tevreden met mijn ondergoed van Penosa, het werkt echt! Ik hoef nu geen reserve ondergoed meer mee te nemen in mijn handtas. Ze geven me een gevoel van zekerheid.

 • Conny (67 jaar)

  Ik heb de Elodina slips, dat is het hogere model met kant onderaan, en ik moet zeggen dat het draagcomfort fantastisch is. Maar het belangrijkste is dat de slips echt wel hun werk doen! Ze nemen voor mij voldoende urine op zodat ik eindelijk gerust de deur uit kan. Dit is in het verleden wel anders geweest, ik had al een paar keer wasbare incontinentieslips besteld van andere merken (omdat ik van wegwerpverbanden uitslag krijg), maar die begonnen na enkele ogenblikken al te lekken! Ik had de moed eigenlijk al opgegeven, maar gelukkig heb ik nu Penosa ontdekt. Bedankt Penosa voor deze vrouwvriendelijke uitvinding!

 • Veronique (55 jaar)

  Mijn situatie was zo’n beetje uitzichtloos, van wegwerpmateriaal kreeg ik jeukende uitslag, en bestaande wasbare incontinentiebroekjes die niet begonnen te lekken kon ik nergens vinden. Toen ik Penosa ontdekte stond ik er éérst argwanend tegenover, ik had al genoeg wasbare incontinentie broekjes liggen die niet naar behoren werkte! Mensen hebben weinig boodschap aan een product dat niet of niet voldoende werkt! Uiteindelijk heb ik dan toch een broekje van Penosa gekocht en heb het me nog niet beklaagd! Eindelijk een broekje dat niet lekt!

 • Marjolijn (39 jaar)

  Er is niets dat meer vernederend is dan op je 38 in je broek doen. Ik voelde me zo machteloos en hulpeloos, zo had ik me voordien nog nooit gevoeld.  En het bleef niet bij die ene keer, steeds vaker had ik last van urineverlies en natte vlekken in mijn broek. Ik probeerde het te camoufleren door lange truien en een donkere jeans te dragen.  Wanneer ik buitenshuis kwam was ik constant bezig met het zoeken naar de openbare toiletten, en drinken deed ik nog zo min mogelijk. Ik had me plastieken broekjes aangeschaft die ik over mijn onderbroek droeg, maar die waren niet comfortabel om dragen, en al zeker niet bij warm weer! Sinds ik Penosa heb ontdekt voel ik me weer goed in mijn vel! Gedaan met natte vlekken in mijn kleding of het dragen van oncomfortabele plastieken onderbroeken.

 • Monique (49 jaar)

  Leven met incontinentie was voor mij tot voor kort een verschrikkelijke nachtmerrie… pampers op mijn leeftijd! Verlost geraken van die vervelende inleggers was mijn grootste wens. Het belang van een goed product is groot, luieruitslag en aanverwanten waren dagdagelijkse bekommernissen voor mij, tot ik me door een lotgenoot heb laten overtuigen om Penosa te proberen. Nu is mijn incontinentie nog het minste van mijn zorgen en kan ik weer vooruit met mijn leven!

 • Amber (33 jaar)

  Het doet me deugd dat Penosa er rekening mee houdt dat ook jonge mensen incontinent kunnen zijn. Dat zie je aan hun modelletjes, ik hoef nu geen oma onderbroek meer te dragen.

 • Carolien (45 jaar)

  Had ik Penosa maar eerder ontdekt, dan was mij in het verleden heel veel ergernis en ellende bespaard gebleven. Ik kan nu weer alles doen en laten wat ik wil en overal naar toe gaan, zonder er bij na te moeten denken of ik wel een droge broek blijf houden.

 • Lily (29 jaar)

  Sinds ik enkele jaren geleden bevallen ben van mijn zoontje heb ik last van urineverlies. Best wel heftig in het begin, het lastigste is dat het je op elk moment kan overkomen, onderweg of tijdens sociale gebeurtenissen… leuk is toch wel anders! Het is immers moeilijk je spontaniteit en zelfvertrouwen te behouden wanneer je weer plots voelt dat je in je broek hebt geplast. De hele dag maakte ik me zorgen over waar de toiletten zouden zijn op onbekende plaatsen, had ik wel voldoende reservekleding mee, zouden anderen mijn natte broek kunnen zien, of zouden ze het niet ruiken? Ondanks ik net mama was geworden zette mijn probleem wel een grote domper op de vreugde van het ouderschap. De kwaliteit van mijn leven verslechterde zienderogen! Ik schaamde me heel erg, vermeed zoveel mogelijk andere mensen, en durfde er met niemand over te praten. Totdat ik toevallig een kennis (die wel over haar probleem durfde te praten) vol lof over Penosa hoorde vertellen. Ik heb meteen enkele slips in huis gehaald. Vanaf toen kon ik weer van het leven genieten! Ik hoef me geen zorgen meer te maken wanneer ik ergens naartoe ga, want ik weet dat de Penosa slips ervoor zorgen dat ik geen natte kleding meer zal hebben. Had ik dit maar veel eerder ontdekt!

 • Inge (57 jaar)

  Eindelijk zonder inlegverbandjes van huis. Ik raakte van die wegwerpverbandjes altijd geïrriteerd, gelukkig is dit nu verleden tijd. Eerlijk gezegd moest ik er wel eventjes aan wennen om geen inlegverbandje meer te gebruiken, maar het voelt heerlijk! De broekjes hebben een goede pasvorm en een aangenaam draagcomfort.

 • Els (26 jaar)

  De broekjes zijn inderdaad bestand tegen een klein ongelukje ;-). Ze zijn mooi, zitten lekker, en ik voel me ook nog sexy! Ik heb twee verschillende modelletjes in huis, Mariposa, en Anisota draag ik tijdens het sporten. Ik zou niet meer zonder kunnen.

 • Kaat (44 jaar)

  Hallo, ik ben Kaat en heb enkele broekjes van het hipster modelletje voor mijn dochter van 15 gekocht. Zij gebruikt de broekjes als extra bescherming tijdens haar menstruatie, maar de broekjes worden ook gedragen wanneer ze niet ongesteld is omdat ze zo lekker zitten en een sportief design hebben.

 • Dirk (45 jaar)

  Sinds ik in oktober 2016 een prostaat operatie heb ondergaan verlies ik soms ongewenst urine, voornamelijk wanneer ik een inspanning doe zoals vb. iets optillen. Ik loop niet te koop met mijn probleem, maar ben ook niet beschaamd om erover te praten. Het is nu eenmaal iets waar ik ondertussen mee heb leren leven. De slips van Penosa hebben me geholpen mijn probleem te aanvaarden, het model zit comfortabel, lekt nooit door en in de kleedkamer van de sportclub merkt niemand dat ik absorberend ondergoed draag. Ik kan gewoon alles doen wat ik wil zonder angst voor ongelukjes.

 • Jasper (32 jaar)

  Het begon allemaal zonder dat ik er erg in had. De eerste keren dat ik in mijn broek deed dacht ik dat het kwam door het te veel consumeren van pintjes de avond voordien. Nadien dacht ik dat het wel zou komen door het koude winterweer. Ik dacht dat het iets was wat alleen oudere mannen overkwam, en ik ben tenslotte toch niet oud. Maar het probleem bleef zich voordoen… ook wanneer ik niet op stap was geweest en het geen koud winterweer meer was had ik last. Negeren ging nog moeilijk en ik begon excuses te verzinnen om niet naar afspraken te moeten gaan. Ik ging niet meer met vrienden op café om een pintje te drinken, en vermeed het om de lift te nemen uit angst dat andere personen in de lift misschien iets zouden ruiken… Door mijn probleem had mijn zelfvertrouwen een flinke deuk gekregen en ik ontzegde mezelf vele sociale ontmoetingen. Stiekem gebruikte ik de inlegkruisjes van mijn vrouw, maar die konden niet echt veel absorberen. De relatie met mijn vrouw ging erop achteruit doordat ik ook steeds meer afstand begon te nemen van haar, en te beschaamd was om haar over mijn probleem te vertellen. Toen zij mij ervan verdacht een affaire te hebben met een ander besefte ik dat het zo niet verder kon en heb toen beslist mijn geheim aan haar op te biechten. Zij reageerde heel begripvol en vertelde me dat ze een vriendin had die Penosa gebruikte voor haar ongewenst urineverlies en daar heel tevreden over was. Het was een enorme opluchting toen ik het eindelijk aan mijn vrouw had verteld. Zij heeft die week nog enkele boxer shorts van Penosa voor mij in huis gehaald. De Penosa boxer shorts voelen als gewoon ondergoed, en ik hoef nu niet meer stiekem de inlegkruisjes van mijn vrouw te gebruiken. Het lijkt wel alsof ik de lotto gewonnen heb, ik kan weer mezelf zijn en genieten van sociale contacten!

Ongeremd bewegen dankzij de slips van Penosa!

Ook tijdens de menstruatieperiode zorgen Penosa slips voor een extra bescherming.

Penosa is een product van D.G. Plastex B.V.

Ontwerp website One Two Design